شبکه های اجتماعی
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
سلام کانال تلگرام
اینستاگرام
گروه: اقتصادی
ساعت: 16:40 منتشر شده در مورخ: 1399/10/23 شناسه خبر: 1697559
طی یک سال گذشته؛

افزایش ۲۰ تا ۱۲۰ درصدی نرخ کالاهای اساسی+ سند

افزایش ۲۰ تا ۱۲۰ درصدی نرخ کالاهای اساسی+ سند
مقایسه قیمت کالاهای اساسی در ۹ ماه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته نشان می‌دهد اغلب کالاهای اساسی از جمله گوشت قرمز، گوشت مرغ و انواع برنج بین ۲۳ تا ۱۲۰ درصد افزایش قیمت داشته است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ قیمت هر کیلوگرم شکر سفید در ۹ ماهه ابتدای امسال ۸ هزار و ۴۹۰ تومان بوده که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته قیمت این کالای مصرفی ۶۷.۷ درصد رشد کرده است. 

قیمت هرکیلوگرم شکر سفید در ۹ ماهه سال گذشته کمی بیش از ۵ هزار تومان بوده است. 
 
قیمت هرکیلوگرم شکر سفید در ۹ ماهه امسال نسبت به آبان سال جاری نیز ۱.۲ درصد افزایش یافته است. 
 
قیمت گوشت گوساله و گوشت گوسفندی (مخلوط) نیز در ۹ ماهه ابتدای امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل به ترتیب ۲۵.۴ و ۲۳.۷ درصد افزایش یافته است. 
 
قیمت گوشت مرغ تازه با ۹۳.۱ درصد افزایش در ۹ ماهه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته به ۲۴ هزار و ۵۸۹ تومان رسیده است در حالی که قیمت این کالای مصرفی در ۹ ماهه سال گذشته ۱۲ هزار و ۷۳۶ تومان بوده است. 
 
قیمت گوشت مرغ در آذرماه امسال نسبت به آبان نیز ۱.۶ درصد رشد داشته است. 
 
قیمت شکر بسته‌بندی ۹۰۰ گرمی نیز در ۹ ماهه امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل ۵۳.۸ درصد افزایش یافته است. 
 
قیمت هرکیلوگرم برنج پاکستانی باسماتی درجه یک، برنج تایلندی، برنج طارم اعلا و برنج طارم هاشمی درجه یک در ۹ ماهه امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل به ترتیب ۹۸، ۱۲۰، ۴۶.۷ و ۴۶.۲ درصد رشد داشته است. 
 
براساس این گزارش؛ قیمت هرکیلوگرم برنج پاکستانی باسماتی درجه یک در ۹ ماهه سال جاری ۲۴ هزار و ۵۹۲ تومان و برنج تایلندی۱۷ هزار و  ۱۹۲ تومان است. 
 
قیمت هر کیلوگرم برنج پاکستانی باسماتی درجه یک در ۹ ماهه سال گذشته ۱۲ هزار و ۳۵۰ تومان و قیمت برنج تایلندی در ۹ ماهه سال گذشته ۷ هزار و ۸۱۵  تومان بوده است. 
 
برنج طارم اعلا و برنج داخلی هاشمی در آذر امسال نسبت به آبان سال جاری به ترتیب ۴.۸ و ۵.۱ درصد رشد داشته است. 
 

انتهای پیام

منبع: فارس

 

https://new.dana.ir/1697559
ارسال نظر
نظرات